Nieuwsarchief


2015


02-04-2015

Vanaf nu te bewonderen in onze showroom; de geheel nieuwe Siemens IQ700 inbouwapparaten.

De nieuwe modellen hebben een aantal volledig nieuwe features waaronder "variospeed". 
Met "variospeed" neemt de kooktijd met 50% af zonder verlies van smaak en voedingswaarde.

Op http://www.siemens-home.nl/iq700-inbouw vindt u nog meer informatie over deze 
schitterende nieuwe serie.

Wij zien u graag tegemoet in onze showroom en wensen u een fijn paasweekend.

   
08-01-2015

Wegens succes in herhaling: de Quooker Fusion gratis montage actie.

BESTEL NU EEN QUOOKER FUSION
Nú is de montage t.w.v. € 200 GRATIS! *
Koud, warm en kokend water uit één kraan, het ultieme gemak nu ook in uw bestaande keuken.
De Fusion komt gewoon in het gat van de huidige mengkraan.
Kijk op http://www.quooker.nl/fusion-wissel voor meer informatie.
*) actie loopt t/m 30 april 2015

   
07-01-2015 Er zijn weer nieuwe showroomkeukens geplaatst. Meer info kunt u vinden onder "nieuw in de showroom" onder het menu "keukens.

 

2014

20-08-2014

In deze vakantieperiode zijn er weer diverse showroomkeukens verkocht en nieuwe modellen geplaatst in de showroom. Vanaf vandaag hebben we echter wederom een nieuwe showroomkeuken in de verkoop. Het gaat om een schitterende magnolia keuken welke is voorzien van moderne apparatuur en een composiet werkblad. Klik hier voor meer informatie over deze keuken.

   
28-05-2014

BINNENKORT NIEUW IN DE SHOWROOM

Een schitterende greeploze PoggenPohl CL keuken in de kleur "polar" wit. Deze keuken is voorzien van zwarte apparatuur en als primeur, in onze showroom, een acryl stenen werkblad. Het mooie van dit type werkblad is dat dit naadloos te verwerken is. Dit geeft een hele mooie strakke afwerking zeker in combinatie met een greeploze keuken zoals deze. Normaliter zal deze keuken medio juni/juli te bezichtigen zijn in onze showroom. Klik hier voor de afbeelding van deze (toekomstige) keuken.

   
12-04-2014 Onder de menukeuze "keukens" is het nieuwe item "nieuw in de showroom" toegevoegd. Op deze pagina zullen wij nieuwe keukens uit de showroom presenteren en toelichten. Deze pagina wordt de aankomende periode verder uitgebreid met foto's en informatie.
   
12-02-2014

Wegens succes in herhaling: de Quooker Fusion gratis montage actie.

BESTEL NU EEN QUOOKER FUSION
Nú is de montage t.w.v. € 200 GRATIS! *
Koud, warm en kokend water uit één kraan, het ultieme gemak nu ook in uw bestaande keuken.
De Fusion komt gewoon in het gat van de huidige mengkraan.
Kijk op http://www.quooker.nl/fusion-wissel voor meer informatie.
*) actie loopt t/m 30 april 2014

   
04-02-2014 Het assortiment tegels wordt de aankomende periode een stuk uitgebreid in de showroom. Zodra dit is gebeurd zullen wij nieuwe afbeeldingen plaatsen op onze tegel sectie op de website.
   


2013
 

12-12-2013 Wij wensen u fijne feestdagen en voorspoedig 2014! In januari zullen wij weer een aantal nieuwe modellen in de showroom mogen ontvangen. Wij zien u (wederom) graag tegemoet in onze showroom in 2014! Tussen kerst en nieuwjaar is de showroom gewoon geopend met uitzondering van 25,26 december en 1 januari.
   
11-09-2013 Bestel nu een Quooker Fusion en de montage t.w.v. € 200 is GRATIS! * Koud, warm en kokend water uit één kraan, het ultieme gemak nu ook in jouw bestaande keuken. De Fusion komt gewoon in het gat van de huidige mengkraan. Kijk op http://www.quooker.nl/fusion-wissel voor meer informatie. *) actie loopt t/m 30 november 2013 Klik hier voor het artikel op facebook.
   
10-09-2013 De laatste aanbiedingen en nieuwtjes automatisch ontvangen via facebook? "Like" ons op onze website onderaan de pagina's, en u mist vanaf nu niks meer.
   
08-09-2013 Wij zijn trots op Kevin Hassing die met de Amsterdam City Swim meer dan 2.000,- euro bij elkaar heeft gezwommen voor stichting ALS. Klik hier voor het artikel op facebook.
   
10-06-2013 De aankomende maand worden er maar liefst drie nieuwe showroomkeukens geplaatst. Uiteraard zijn deze keukens uitgerust met de nieuwste materialen en technieken. Tevens worden een aantal bestaande showroomkeukens voorzien van de nieuwe apparatuurlijnen van o.a. Miele, Pelgrim en Siemens. Na het afronden van deze vernieuwingen zal er op de website een nieuw item worden geplaatst met de naam "nieuw in de showroom". Hierop zullen alle huidige en toekomstige vernieuwingen in de showroom worden weergegeven.
   
01-03-2013 Er is een nieuwe aanbieding geplaatst ivm ons 40-jarig jubileum. Klik hier om de aanbieding te bekijken.
   
17-01-2013 Ons tegel assortiment in de showroom is verplaatst naar een ruime aparte tegelhoek. Alle beschikbare tegels staan nu keurig gesorteerd compleet bij elkaar. Als aanvulling aan de collectie hebben wij een schitterende lijn hout "look" parket tegels toegevoegd. Kortom voor al uw tegels voor de keuken, badkamer en/of woonkamer kunt u bij van Leeuwen terecht. Voor een impressie kunt u kijken onder het menu "Tegels".
   
04-01-2013 Wij bestaan dit jaar 40 jaar! Omdat dit niet onopgemerkt voorbij mag gaan zullen wij vanaf eind deze maand diverse speciale jubileum aanbiedingen tonen op de website.
   
  Voor oudere nieuws berichten kunt u ons nieuwsarchief openen. Klik hier om het nieuwsarchief te openen.

 

 

2012

20-12-2012 Wij wensen u fijne feestdagen en voorspoedig 2013! In januari zullen wij weer een aantal nieuwe (PoggenPohl) modellen in de showroom mogen ontvangen. Wij zien u (wederom) graag tegemoet in onze showroom in 2013! Tussen kerst en nieuwjaar is de showroom gewoon geopend.
   
30-10-2012 Vanaf heden zijn wij officieel Siemens Studiopartner. Het voordeel is dat wij nu artikelen uit de Studioline lijn mogen verkopen. Deze apparaten hebben extra functionaliteiten en zijn exclusief verkrijgbaar in keukenshowrooms welke Studiopartner zijn. Voor meer informatie kunt u kijken op de Siemens Studioline website.
   
14-10-2012 Wij zijn inmiddels begonnen met het verbouwen van de showroom voor 2 totaal nieuwe PoggenPohl "NL" modellen. Deze modellen zijn speciaal voor de Nederlandse markt geïntroduceerd en hebben een zeer interessante prijs maar uiteraard wel met de bekende PoggenPohl kwaliteit en uitstraling. Klik hier voor het ontwerp van het eerste "NL" model.
   
08-05-2012 Na de succesvolle verkoop van diverse showroomkeukens vorig jaar, hebben wij weer een aantal nieuwe showroomkeukens in de verkoop gezet met hoge kortingen. Klik hier om de showroomkeukens te bekijken.
   
30-03-2012 In onze showroom hebben wij sinds deze week een Harman Kardon Maestro kitchen audio installatie in een keuken opstelling geïnstalleerd. Een subliem geluid in uw huis, zonder dat er speakers en draden zichtbaar zijn. In de showroom kunt u doormiddel van uw Iphone uw eigen muziek afspelen. Uiteraard kunnen wij u ook een demonstratie geven.
   
05-02-2012 Vanaf heden kunt u ook direct online een afspraak maken met ons. U kunt de "afspraak planner" vinden in het contact menu van de website.
   
03-02-2012 In combinatie met Miele kunnen wij u een speciale Miele waardebon doen toekomen. Voor meer informatie over deze waardebon klikt u hier.
   
01-02-2012 Wij hebben in de keuken showroom inmiddels een aantal nieuwe badmeubelen geplaatst. Meer informatie kunt u vinden in de nieuwe badmeubelen pagina op de site. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Wassenaar om de badmeubelen te bekijken. In de aankomende weken zal de collectie worden uitgebreid.
   

 

 

2011

05-12-2011 Los van het vernieuwen van een groot gedeelte van de showroomkeukens, welke wij hopen af te ronden medio januari 2012, introduceren wij begin 2012 ook een schitterende en kwalitatief hoogstaande lijn badmeubels in de keuken showroom aan de Starrenburglaan 37. De verbouwing is op dit moment druk in gang. Zodra de badmeubels geplaatst zijn zullen deze in een aparte sectie op onze pagina beschikbaar komen.
   
27-10-2011 Wegens het vernieuwen van onze collectie hebben wij een aantal showroomkeukens in de verkoop gezet. Klik hier om de showroomkeukens te bekijken welke op dit moment voor een zeer scherpe prijs te koop staan.
   
12-08-2011 Klik hier voor ons schitterende ontwerp van de nieuwe showroomkeuken. Het gaat om een witte hoogglans lak keuken met een houten blad. De keuken is medio September "live" te zien in de showroom.
   
01-07-2011 Vanaf heden kunt u onze sanitair showroom bezoeken in het forepark te Den Haag. Deze zeer uitgebreide showroom is een samenwerking met leverancier Vegro en is voorzien van de laatste trends op het gebied van sanitair.
   
01-02-2011 Wij zijn de winnaar geworden van de maandelijkse (februari) ontwerp wedstrijd welke onze keukenontwerp software leverancier onder zijn klanten uitgeeft. Klik hier voor het winnende ontwerp op de website van de leverancier.
   
31-12-2010 De nieuwe website is online gezet. Op deze site krijgt u een indruk van ons bedrijf en tot wat wij in staat zijn. Uiteraard is het onmogelijk om alle informatie op deze website te tonen, hiervoor nodigen wij u graag uit in onze showrooms. De website zal regelmatig vernieuwd worden, deze vernieuwingen zullen op deze pagina beschreven worden.